Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Dr. Ahmet Bozan, Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a amatör spora gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Adana ASKF Başkanı Bozan, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde bir kaç müsabakada yaşanan güvenlik sorunu nedeniyle il güvenlik kurulunda Vali Mahmut Demirtaş’ın direktifleri doğrultusunda konunun tartışıldığını, il güvenlik kurulu üyelerinin insiyatifleri ve Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın talimatları ile çalışmalar yapıldığını ve konunun çözüme kavuştuğunu söyledi.

Amatör spor kulüplerinin yaşamasının geleceğin teminat altına alınması anlamına geldiğini ifade eden Bozan, "Bu kulüplerimiz ile geleceğe ışık tutuyor olmanın gururunu yaşıyor ve kötü alışkanlıklar ile bağımlılığın en etkili düşmanı olan amatör sporun, her daim sıcaklığını ve babacan tavrını hissettiği ve bizlerden biri olduğuna inandığımız Valimiz Mahmut Demirtaş’a ve amatör spora desteklerini esirgemeyen ve her zaman paydaşlarımızdan gördüğümüz emniyet camiası adına Emniyet Müdürümüz Selami Yıldız’a amatör spor kulüplerim adına çok teşekkür ederiz.

Gençlerimize yapılan her yatırım bu ülkenin gelecekte temellerinin sağlam olmasına, yıkılmayacak kadar güçlü olmasına vesile olacaktır. Bu nedenle sahadaki sporcular kadar saha kenarında heyecan içinde olan ve müsabakalarda bizlerden bir parça olan güvenlik güçlerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.