Şehirdeki programlarına devam eden Prof. Dr. Ayşen Gürcan, vatandaşlarla bir araya gelerek halkımızın talep ve ihtiyaçlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu.

Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Milletvekili Adayı Hakan Çizmelioğlu ile birlikte Çankaya Mahallesi Muhtarı Cemil Öztürk’le mahallenin genel ve acil sorunları hakkında bilgi edindi. Mahalle muhtarımızından gelen talepleri not aldı ve ilgililerle görüşme sağladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay ilinden gelen depremzede aileyi ziyaret etti ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşıyan, her biri ayrı bir kültür hazinesi olan Maide Bolel Huzurevinin kıymetli sakinleri ile hasbihal etti. Ayşen Gürcan ileri yaştaki vatandaşların ellerinden öperek hayır dua istedi.

Çankaya mahallesi sakinleri ile Kuran-ı Kerim okudu ve mukabele programına katılım sağlayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamlarını iletti.

Prof. Dr. Ayşen Gürcan daha sonra İnönü Dereyalak Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılım sağlayarak Eskişehir iline yapılacak olan yatırımları anlattı ve programa katıldı.

Eskişehirli gençlerle bir araya gelen vekil adayı gençlere Eskişehir' de yaşayabilecekleri tüm zorluklarında hep yanlarında olacağı teminatını verdi.