Bahçelievler Basın ekspres yolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir taksi seyir halinde bulunan bir araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak bariyerlere vuran araçta bulunan üç kişiden ikisi yaralanırken yaralılardan biri araç içinde sıkıştı. Ekipleri araçta sıkışan kadını kurtarmak için seferber oldu.

Kaza 14.30 sıralarında Basın Ekspres yolu Çoban çeşme mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, direksiyon hakimiyetini kaybeden 34 TEV 11 plakalı ticari taksi yolda seyir halinde bulunan bir araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç bariyerlere vurarak durabildi. Araç içerisinde bulunan üç kadından ikisi yaralanırken içlerinden biri araç içerisinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve vatandaşlar araç içerisinde sıkışan kadını kurtarabilmek için uzun süre uğraştı. Uzun uğraşlar sonucu aracın kapısını açan sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi araç içerisinde yaptı. İlk müdahalesi araç içerisinde yapılan kadın ambulans ile hastaneye kaldırıldı.