DEV SOYGUN! O MARKET YİNE HIRSIZLARIN HEDEFİ OLDU!

Olay, Antalya Serik ilçesi Yukarı Kocayatak Mahallesi’ndeki bir markette gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 3 kişiden birisi dışarıda gözcülük yaptı. Diğer iki kişi ise maske takarak marketin içerisine girdi. Şahıslar ellerinde bulunan çuvala alkol ve sigara reyonunda önlerine ne geldi ise doldurdu. İki şahıs dakikalar içerisinde 200 bin TL değerinde ürünü çuvala doldurdu, sonrasında geldikleri araca binerek hızla uzaklaştı. İhbar üzerine markete gelen dükkan sahipleri ise gördükleri karşısında şaşkına döndü. Polis ekiplerinin hırsızları bulmak için geniş çaplı inceleme başlattığı öğrenildi.

Öte yandan hırsızlık anları ise marketin içerisinde bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde markete gelen 2 şahsın elinde bulunan çuvala önlerine ne geldi ise kattığı görüldü.

Diğer taraftan hırsızların 200 bin TL değerinde ürün çaldığı market, geçtiğimiz günlerde at hırsızlığı ile gündeme gelmişti. Bir şahıs Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde yaşayan Koray Şahin’in atını çalarak alışveriş yapmak için markete dalmıştı. Görüntülerde şüphelinin atla marketin önüne geldiği, daha sonra attan inip alışveriş yaptığı ve daha sonra atın üstüne binip gitmek istediği sırada atın marketin içine daldığı ve bu sırada bir kadın müşterinin korkup geri kaçtığı anlar görülmüştü. At ise daha sonra sahibinin görüntüler üzerinden iz sürerek bulunmuştu