Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, narkotik suçlarla mücadelenin etkinliğini ve verimliliğini artırmak amacıyla ‘Narkotik whatsapp’ ihbar hattı kurdu.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı noktalarında yaptığı birbirinden başarılı operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Ekiplerin başarılı operasyonların yanı sıra, narkotik suçlarla mücadelenin etkinliğini ve verimliliğini artırmak isteyen Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, kurduğu narkotik whatsapp ihbar hattına gelecek ihbar, görüntü ve videolar sayesinde suçun tespitini ve men edilmesini sağlayacak.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nden kurulan ihbarla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Narkotik suçlarla mücadelenin etkinliği ve verimliliğini artırmak, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretiyle ilgili vatandaşlarımızdan gelen ihbar, görüntü ve videolar sayesinde suçun tespiti ve men edilmesini sağlamak amacıyla Narko Mobil Projesi kapsamında 05521553838 numaralı narkotik whatsapp ihbar hattı hayata geçirilmiştir. Vatandaşlarımızın şahit oldukları narkotik suçlara, narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğümüze anında yazabilecekler. Fotoğraflamak ve video kaydı almak suretiyle aktarabilecekler. İhbarda bulunan vatandaşlarımızın kimlik bilgilerinin gizli tutulmasına titizlikle riayet edilecektir.”