Asya Halı’nın tanıtım lansmanına Türkiye’nin hemen hemen her ilinden onlarca bayi katıldı.Asya Halı’nın 2018 yılı lansman toplantısı Tasigo Otel’de yapıldı. 2018 Asyün Halı tanıtım lansmanına Türkiye’nin neredeyse her ilinden onlarca bayi katıldı. Yoğun katılım gören lansmanda, 48 ayrı koleksiyonda 200'ü aşkın yeni halı modelleri  müşterilere tanıtıldı.

Asya Halı sahiplerinden Mulla Şahbaz ve Şaban Şahbaz yeni moda halı desenlerini tanıtarak, 2018 yılında trend olan renk ve modeller hakkında bilgiler verdi.Ürünlerinin tanıtımını yaptıktan hemen sonra Asyayün Halı'nın mucidi, fikir babası olan Şaban Şahbaz, Asya Halı’da her zevke ve bütçeye uygun kaliteli ürünlerin bulunduğunun altını çizdi.

"Biz halının tozunu yuttuk"
Şahbaz, eskisehirsonhaber.com mikrofonuna Asya Halı'nın hikayesini kısaca anlatırken, küçükken annemiz halı dokurken yanında otururduk.Her zaman söylediğim bir kelime var, biz halının tozunu yuttuk.1984 yılında abimin önderliğinde asya halıyı kurarken Asya halı dememizin nedeni halı dünyada ilk kez orta asyada çıkmış bir ürün ve mucitleri türklerdir. Soyismimizi vermedik çünk daha büyük iş yapmak istedik. Herkes güvenerek alışveriş yapabilir diye belirtti.

"Koleksiyon haline getirilmiş ürünlerimiz var"
Özenilerek seçilmiş motiflerimiz var diyen Şaban Şahbaz sözlerine şöyle devam etti; 
"Bazen halı olmayacak şeyleri bile halı haline getirerek koleksiyonumuza kattık. Son 4 yıldır asyün olarak çok yoğun çalışıyoruz.Bugünkü seviyemize gelmek çok da kolay değildi.İnanarak çalışıyoruz hedefimizi ortaya koyarak büyüyoruz" diye ekledi.
Yeni sezonuna merhaba diyen Asya Halı'nın kurucusunun ağzından anlatılan öyküsüne  videomuzdan ulaşabilirsiniz.