Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet veren Ak Oluklu Mukavva Kutu ve Ambalaj fabrikasını ziyaret etti.
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Ak Oluklu Mukavva Kutu ve Ambalaj Fabrikası Genel Müdürü Ahmet Kahveci’nin daveti ile fabrika çalışanlarıyla buluşan Başkan Büyükerşen işçiler ile fikir alışverişinde bulundu.
Ak Oluklu Mukavva Kutu ve Ambalaj Fabrikası’nı gezen ve işçiler ile sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen “Çok güzel işler yaparak ekonomiye büyük katlı sağlayan emekleriniz var. Sizlerin değerli emekleri her türlü takdirin üzerinde. Eskişehir’de sizler için hayata geçirdiğimiz projeler var. Eskişehir yaşanılabilir kentler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Birlikte yaşadığımız bu güzel şehir bizim sevgilimiz dolayısıyla sizlere hizmet etmekten çok mutluyuz” dedi.
Ak Oluklu Mukavva Kutu ve Ambalaj Fabrikası’nda gerçekleştirilen programın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen işçiler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.