Afyonkarahisar'da Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Yeniden Refah Partisi’ne nezaket ziyaretinde bulunarak İlçe Başkanları ve yönetimleri ile görüştü.

Ziyaretlerine ilk olarak AK Parti ile başlayan Kaymakam Osman Bilici, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük ve parti teşkilatı tarafından karşılandı. İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük ve partinin ilçe yönetimiyle bir araya gelen Kaymakam Bilici, ilçenin gelişmesi için siyasi partiler başta olmak üzere her kesim ile yakın bir diyalog içerisinde olacaklarını söyledi.

AK Parti ziyaretinin ardından CHP’ye geçen Kaymakam Bilici, CHP binası girişinde CHP İlçe Başkanı Barış Can ve partililer tarafından karşılandı.

Ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Emirdağ İlçe Başkanlığına geçen Kaymakam Bilici, İlçe Başkanı Orbay Divrikli ve parti yöneticileri tarafından karşılandı.

Son olarak Yeniden Refah Partisi ilçe teşkilatını ziyaret eden Kaymakam Bilici, İlçe Başkanı İsa Şahbaz ve partililer tarafından karşılandı.

Emirdağ'ın sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü ziyaretlerde parti teşkilatlarıyla bir süre sohbet eden Kaymakam Osman Bilici, ilçenin gelişmesi ve sorunlarının çözümü adına siyasi partiler, dernekler, meslek odaları ve topluma yön veren her kesim ile görüş alışverişinin faydalı olacağına inandığını belirtti.