Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri’nde çeşitli dallarda düzenlenen eğitimlere katılan çocuklar, Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Tepebaşı Belediyesi’nin uluslararası Leed Sertifikalı yeşil bina özelliğine sahip Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi Su Sporları Merkezi, engelli ve çocuk dostu bir tesis olarak ekibi ile su sporlarını ulaşılmaz olmaktan çıkarıyor. Bu kapsamda Fevzi Çakmak ve Gazi Mustafa Kemal Paşa belde evlerinde çeşitli dallarda atölye çalışmalarına katılan çocuklar, velileriyle birlikte, “Tepebaşı’nda yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak.” sloganıyla hizmet veren su sporları merkezini gezdiler ve tesis hakkında bilgiler aldılar.

Çocuklara eşlik eden yetkililer; “Yeşil Bina özelliğe sahip tesisimiz açıldığı günden bu yana Eskişehirlilere hizmet ediyor. Tesisimizdeki kurslara olan ilgi her gün çoğalarak artıyor. Belde evlerinden eğitim alan çocuklarımızın tesisi yakından görmesini istiyoruz. Onlara burada bulunan 3 havuzumuz hakkında bilgiler vererek tesisi gezdiriyoruz. Hayatlarında hiç yüzmeyen çocuklarımızın yüzmeyi öğrenmesini çok istiyoruz. Bu tür bilgilendirme gezilerimiz devam edecek” ifadelerini kullandılar.