Corona virüs nedeniyle Buckingham Sarayı'nı terk ettiği Sandringham'daki Windsor konutunda karantinaya alındığı öne sürülen Kraliçe II. Elizabeth için ortaya atılan bu iddia yalanlanmıştı.

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, Kraliçe'nin günlük programında bazı değişiklikler yapıldığının açıklanmasının ardından bir çalışanında koronavirüs çıktı.

Gelişmenin ardından Kraliçe Elizabeth'e yönelik salgın endişeleri arttı ve önlemler üst düzeye çıkarıldı. Korona testi pozitif çıkan çalışanın Kraliçe Elizabeth'le temas halinde olup olmadığına dair bilgi henüz paylaşılmadı.

Elizabeth'in Sandringham'daki Windsor konutunda karantinaya alındığı iddiaları ise olaylar sonrası güçlendi.

KORONAVİRÜS YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBETTİ

Kraliçe Elizabeth'in eşi Prens Philip hakkında ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü.

İngiliz basının iddialarına göre, Kraliçe Elizabeth'in 98 yaşındaki eşi Prens Philip, koronavirüs yüzünden hayatını kaybetti.

Aralık ayında ağır sağlık sorunları yaşayan, hastaneden çıkarken verdiği görüntüler ile tüm dünyayı şaşkına çeviren Prens Philip'in son durumuna dair saraydan bir açıklama gelmemişti.

Öte yandan Telegraph Gazetesi'nden Gareth Davies Buckingham Sarayı'na dayandırdığı açıklamada Prens'in sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.

PRENS HARRY KORONA POZİTİF Mİ?

Prens Harry'nin veda görevleri sırasında bir etkinlikte bir araya geldiği Formula 1 piloti Lewis Hamilton'la buluşmuş olması şüpheleri gündeme getirdi. Prens ile Hamilton bir açılışta samimi görüntüler sergilemişti.

TEST SONUÇLARI POZİTİF ÇIKTI

Hamilton da daha önce başka bir etkinlikte corona testleri pozitif çıkan oyuncu İ-Idris Elba ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun eşi Sophie ile birlikte yer almıştı.

SARAY KAYNAKLARI: ÖNLEM ALINDI

Şimdi başta ailesi olmak üzere herkes Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın da coroni virüse yakalanmış olabileceği şüphesinde.Fakat, Prens Harry ile Meghan Markle'a yakın kaynaklar çiftin bu konuda bilinçli olduğunu ve önlem aldığını belirtiyor..

TÜM AİLEYLE BULUŞTU

Prens Harry ile Meghan Markle son görevleri sırasında Prens Charles ve eşi, Kraliçe 2. Elizabeth, Prens William ve Kate Middleton gibi aile üyeleriyle de çeşitli etkinliklerde bir araya gelmişti.

TESTLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMADI

Prens Harry'nin veda turları sırasında bir etkinlikte bir araya geldiği F1 pilotu Lewis Hamilton'ın corona testi yaptırıp yaptırmadığı ise bilinmiyor.