İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi ve Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, engellilerin topluma kazandırılması noktasında eğitim ve sosyal faaliyetler kapsamında, down sendromlu çocuklara eğitim desteğinde bulundu.

İskenderun Down Cafe’de down sendromlu çocuklar ve aileleri ile bir araya gelen Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, "Her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu çocukların gelişimlerine ve hayatlarına renk katmak, onların da bir birey olduğunu unutmamak, herkesin en önemli sorumluluğu olduğunu ifade edern Feray Dingil, "Toplumdaki önyargıyı kırmak ve sosyal sorumluluk bilincini oluşturmak için faaliyetlerimize devam edeceğiz. Öğrencilerimize kırtasiye desteğinde bulunuyoruz. Her zaman sosyal sorumluluk duygusu içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz. Tüm çocuklarımıza başarılı bir eğitim öğretim sezonu diliyoruz” diye konuştu.

Düzenlenen programın kendilerini onurlandırdığını belirten down sendromlu çocukların aileleri ise, “Desteklerinden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil’e çok teşekkür ediyoruz. Düzenlenen program bizleri onurlandırdı. Çocuklarımız mutlu olunca bizlerde mutlu oluyoruz. Verilen eğitimlerin, kursların ve düzenlenen böylesi güzel faaliyetler çocuklarımızda pozitif etki oluşturuyor” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından down sendromlu çocuklara kırtasiye desteğinde bulunuldu.