Altın fiyatları hemen her gün olduğu gibi bugün de yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Haftaya aşağı yönlü hareketle başlayan altın fiyatları bugün yani haftanın son işlem gününe yatay yönlü seyirle başladı. Yatırımcılar ve gün içerisinde alım satım işlemi yapacaklar “Gram altın ne kadar?” ve “Çeyrek altın ne kadar?” sorularının cevabını araştırıyor. İşte, güncel gram ve çeyrek altın fiyatları…

GRAM ALTIN NE KADAR?

Haftaya 311 lira seviyesinde başlayan ve Pazartesi günü bir süre 300 liranın altına gerileyen gram altın ardından Salı günü önce 314 liraya kadar yükselmiş ardından da aşağı yönlü seyre geçmişti. Geçtiğimiz gün 310 lira seviyelerine kadar gerileyen altın fiyatları bugün yani 20 Mart Cuma günü 312 lira seviyesinden serbest piyasada işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları Kapalıçarşı odaklı olarak öğle saatleri itibariyle güncelleniyor. Fiyatlar güncellenene kadar işlemler bir önceki günün rakamsal değerleri üzerinden sürdürülüyor. Bugün çeyrek altın fiyatları serbest piyasada 500 lira alış ve 511 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.


Cumhuriyet Altını

2.072,00
2.104,00

Yarım Altın

998,07

1.024,49