Eskişehirli iş insanı ve eğitimci Serkan Can Zengin'in öncülüğünde, hayırseverlerin desteği ile başlatılan dayanışma müzayedelerinin üçüncüsü de instagram üzerinden canlı yayınla gerçekleştirildi. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen iki müzayedede toplanan 110 bin liradan fazla parayla Yeşiltepe ve Esentepe'deki bazı bakkalların veresiye defterleri kapatılmıştı. 

Ozan Akbaba da destek verdi 
Bu hafta düzenlenen canlı dayanışma müzayedesine ünlü oyuncu Ozan Akbaba da katılarak destek verdi. Yapılan canlı müzayedede Eskişehirsporlu Sezgin'in, tüm Eskişehirsporlu futbolcular tarafından imzalanan forması da satıldı. 

Zincirlikuyu'daki defterler de kapatılacak 
Serkan Can Zengin, bu hafta müzayede de toplanan parayla da Zincirlikuyu Mahallesi'ndeki bazı bakkalların veresiye defterlerinin kapatılacağını ifade etti. Ozan Akbaba da, bu zor günlerde çok anlamlı bir iş yapıldığını belirterek, müzayedelere destek verenlere çok teşekkür ettiğini ifade etti. 

150 bin liraya yaklaştı 
Geçtiğimiz hafta ünlü sanatçılar Şimal ve Mithat Körler de müzayedeye katılarak destek vermiş, 70 bin liradan fazla para toplanmıştı. Bu hafta ile birlikte Eskişehir'de bakkal defterlerinin kapatılması için toplanan toplam miktarın 150 bin liraya yaklaştığı belirtildi.