Tepebaşı Belediyesi’nin beğeniyle takip edilen ve şehrin kültür geleneği haline gelen Kent & Kültür Söyleşileri, farklı isimleri Eskişehirlilerle bir araya getirmeyi sürdürüyor.


Koronavirüs dolayısıyla online olarak gerçekleştirilen söyleşinin bu ayki konuğu sevilen yazar Necmiye Alpay olacak. Koordinatörlüğünü Haydar Ergülen’in yapacağı “Necmiye Alpay’la 1950’den Günümüze Şiirimiz” adlı söyleşi 22 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de gerçekleşecek. Zoom platformu üzerinden düzenlenecek programa katılmak isteyenler, etkinliğin QR kodunu telefonlarına okutarak ya da ilgili linke tıklayarak söyleşiyi izleyebilecek. QR kodu ve program linkine “www.tepebasi.bel.tr/etkinlikler.asp” web adresinden ulaşılabilecek. Ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinlik, Tepebaşı Belediyesi’nin, “tepebasibld” adlı Youtube kanalından da canlı olarak yayınlanacak.


Necmiye Alpay kimdir?
Necmiye Alpay, 1946 doğumlu. Mülkiyeli. Dilci, denemeci. Çeşitli çeviriler yapan yazarın, üçü dil, ikisi edebiyat ve şiir alanında olmak üzere beş kitabı var.