Eskişehir Kültür ve Sanat Derneği (Esküder) en eski üyelerinden biri olan Avukat Tahsin Bezek’in 3 yeni kitabı Esküder’in aracılığı ile yayınlandı. Her kitaptan bin adet basıldı. Tüm bu kitap kitapseverlere ücretsiz olarak dağıtılacak. Birinden kıymetli eserleri okumak isteyenler Esküder’den kitapları ücretsiz olarak alabilirler. 


Kitapların tanımını yapan Esküder Derneği Başkanı Gazi Durusu:” Tahsin Ağabey bizim kurucu üyelerimizden, çok kıymetli 3 kitabını daha yayınladık. 1 yıllık çalışmalarımızın sonucunda Eskişehir kültürüne hizmet edecek 3 eser daha kazandırdık” diye konuştu. 
Yayınlanan kitaplar ve içerikleri hakkında bilgi veren Avukat Tahsin Bezek:” Ruhumun sesi bir şiir kitabı, Ders veren öyküler ise benim kendi tecrübelerimi anlattığım bir öykü kitabı oldu. İyilik mi Sevgi mi Günah mı kitabında ise roman türünde demokrasi ve laiklik kavramlarını anlatım Esküder Başkanı Gazi Durusu’ya katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi. 


Ders veren öyküler kitabı için kendi tecrübelerini paylaştığını söyleyen Bezek:” Ben 82 yaşımdayım yaşadığım gerçek hikayeleri ve deneyimlerimi genç arkadaşlar ile paylaşmak için bu kitabı yazdım” şeklinde konuştu.
Çok sayıda kitap yazdığını Eskişehir kültürü hizmet vermek için olağan gücüyle çalıştığını ifade eden Durusu:” Biz pandemide bile durmadık çok sayıda kitapları yayınlamaya devam ettik. Umarım bu pandemi sürecini de çabuk atlatırız ve Eskişehir kültürüne hizmet vermeye çok daha fazlasıyla devam ederiz” dedi.