AÇIKLAMALAR ARDI ARDINA GELİYOR, HASAN POLATKAN HAVALİMANI KAPATILACAK MI?

Eskişehir’deki Hasan Polatkan Havalimanı’nın uçuşlara kapatılacağı yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yok ancak AK Partililerden konu ile ilgili sosyal medya paylaşımları geldi.

BİNALİ YILDIRIM VE ADİL KARAİSMAİLOĞLU'NA KONU İLETİLMİŞTİR!

AKParti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan konu ile ilgili, “1 Mart tarihinde Sanayi, Ticaret Odası Başkanları ve Üniversite Rektörlerimizin bulunduğu toplantıda Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım’a “Hasan Polatkan Havaalanının durumuna ilişkin Milletvekillerimiz Sn. Nabi Avcı ve Sn. Emine Nur Günay tarafından gerekli bilgilendirme ve şehrimizde ki hassasiyet bildirilmiştir. 16 Mart tarihinde de tekrardan gerek Sn. Binali Yıldırım’a ve Ulaştırma Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’na Milletvekilimiz Sn. Nabi Avcı tarafından tekraren konu iletilmiştir. Bugün de hem Milletvekilimiz Sn. Nabi Avcı hem de MKYK Üyemiz Sn. Burhan Sakallı tarafından ısrarla iletilmiştir. Konu hassasiyetle tarafımızdan takip edilmektedir” dedi.

GÖRÜŞMEYE DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti MKYK üyesi Burhan Sakallı da, “Biraz önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ile görüştüm. Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı’nın kapatılamayacağını, kapatılmaması gerektiğini kendilerine ilettim. Görüşmeye devam edeceğiz…” ifadelerini kullandı.

ESKİŞEHİR HABER  İLE İLGİLİ DİĞER İÇERİKLERİMİZE GÖZ ATIN.

BİZİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
YOUTUBE -> Eskişehir Haber
FACEBOOK -> Eskişehir Haber
INSTAGRAM -> Eskişehir Haber

TWITTER -> Eskişehir Haber