Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP’li milletvekilleriyle bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Son olarak CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada, Milletvekili Erol ve Başkan Ataç, ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretin ardından bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Erol, “Ahmet Başkanımıza bir nezaket ziyareti gerçekleştirdim. Ahmet Başkanımız, hayata geçirdiği projelerle ve gerçekleştirdiği çalışmalarla Tepebaşı bölgesinde bir başarı hikayesine imza atmış. Cumhuriyet Halk Partili bir milletvekili olarak kendisine başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Ataç ise, “Sevgili vekilimle olan dostluğumuz çok eskiye dayanır. Gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden ötürü kendisine teşekkür ederim. Vekilimizin Elazığ’daki başarıları da her yerde dile getiriliyor. Zor bir bölgede başarıyı yakalamış olması hakikaten partimiz adına çok sevindirici bir durum. Kendisine kapılarımız sonuna kadar açıktır ve kendisini ağırlamaktan kıvanç duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Başkan Ataç’ın Erol’a “Eskişehir: Kökleri Derinde Yepyeni Bir Şehir” adlı kitabı hediye etmesi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.