Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı  Av. Ali Acar Eskişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zeydan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Samimi bir sohbet havasında geçen konuşmada Av. Ali Acar Ticaret Borsasının çalışmaları hakkında bilgi alarak konuşmasında şöyle dedi;
"Eskişehir Ticaret Borsası olarak gayretli çalışmalarınızı yakından takip etmekteyim. Özellikle kaliteli tohum üretilmesi noktasında ki çalışmalarınız  ve araştırmalarınız konusunda bizlerde  her zaman sizlerle gurur duyduk. Devletimizin ve Milletimizin gelecek yarınlara umutla bakması için sizler özellikle Çiftçilerimize büyük destek olarak Tarım alanında daha fazla verim alınması için önemli çaba harcamaktasınız. Onların Sıkıntılarının çözümü için bu zamana kadar Sayın Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'da bir çok yasal düzenlemelere imza atarak Tarımda destek olma noktasında her zaman çiftçilerimizin yanında olmuştur. Bundan sonra da bu tür adımların daha da genişletilerek devam edeceğini düşünüyoruz.. Bizim de bu tür odalarla iş birliği yapacak şekilde düşüncelerimiz ve  projelerimiz var. Yine sorunlarınızın çözüm noktasında da elimizden gelen çabayı göstereceğiz.
Yerel Yönetimler de  her zaman bu tür odaların yanında olmalı ve onlarla iş birliği yaparak bu alanda her türlü fikre ,projeye, çalışmaya destek olmalıdır'. diyen Av. Ali Acar projelerinden bahsederek Odunpazarı'nın sorunlarını çözmek noktasında STK'larla işbirliği yapılacağını ve bu sorunların çözümünde de  her zaman yanınızdayız, Ülkesi için çalışan, fikir üreten ,proje üreten kuruluşlarla birlikte çalışacağız" diye konuşmasını sürdürdü.
Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek verdiği destekten dolayı Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar'a teşekkür ederek kendisine çalışmalarında   başarılar diledi.