Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ‘Endüstriyel Tasarım Bölümü Mezuniyet Sergisi’ Açıköğretim hizmet binasında gerçekleştirildi.

Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerinin mezuniyet projelerinin yer aldığı sergiye Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Çabuk’un yanı sıra çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı.

Serginin açılışında konuşan Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Çabuk, son dönemde de gündemde olan Eskişehir Teknik Üniversitesinin kuruluşunun kendileri için bir fırsat olduğuna değinerek, “Biz tasarımcılar büyük problemlere karşı ihtişamlı çözümler üreten kişileriz. Bu anlamda da Mimarlık ve Tasarım Fakültesi olarak Eskişehir Teknik Üniversitesi’ne geçişin iyi sonuçlar sağlayacağını düşünüyorum. Siz bugün mezun olurken olağanüstü işler yaptınız. Gerçekten hepsi sektör için çok anlamlı ve güzel işler. Bence birçok profesyonelin yaptığı işlerden çok daha iyi eserler çıkmış durumda. Hepinizi yürekten kutluyorum ve sizleri yetiştiren hocalara çok teşekkür ediyorum” dedi.