31 Mart 2019 yerel seçimlerine yönelik anket şirketleri ve medya kuruluşları da çalışmalar yaptı. Sonuçların değerlendirilme neticesinde EskisehirSonHaber.com en çok izlenen, yorum ve beğeni alan objektif site oldu.
Yerel seçim temposu geçtiğimiz gün sonuçlandı. Bazı iller ve ilçeler için anket araştırmalarının sonuçları kimisinde doğru çıktı kimisin de ise tam aksi veriler elde edildi.
EskisehirSonHaber.com ise yaptığı anketlerle doğru sonuca yakın en objektif veriler elde etti. Halkın sesini ve nabzını saptırmadan en objektif ve gerçekçi sonuçlarla anketlerini yapan EskisehirSonHaber.com tahminlerinin çoğunda başarılı oldu.
Özellikle üç önemli yerde; Büyükşehir, Tepebaşı, Odunpazarı ile birlikte Alpu, Sivrihisar, Çifteler, Seyitgazi’de sonuçları seçim verileriyle objektife yakın sunan site bir kez da takipçilerin güvenini kazandı.
Diğer yandan, EskisehirSonHaber.com olarak takipçilerimize teşekkür eder, seçim günü en fazla izlenen, beğenilen ve yorum alan kategorisine bizleri getirdikleri için onur duyduğumuzu belirtiriz.