Arçelik'in resmi twitter hesabının, geçtiğimiz günlerde "arçelikdestek" dışında bir hesabı daha takibe alması çok dikkat çekti... "abdulganialpu" adlı hesabın geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'dan Alpu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Aldülgani Demir'in hesabı olduğu görüldü... Arçelik birkaç gün sonra ise bu hesabı takip etmeyi bıraktı...  

Arçelik'in resmi twitter hesabının, geçtiğimiz günlerde "arçelikdestek" dışında bir hesabı daha takibe alması çok dikkat çekti. Arçelik'in twitter'daki resmi hesabı, sadece "arçelikdestek" hesabınıtakip ediyordu, ancak takip ettiği hesaplara "@abdulganialpu" adlı hesap da eklendi... 

Yeni ilçe müdürünün hesabını takibe aldı 
Hesabın, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'da görev yaparken Eskişehir'e Alpu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Aldülgani Demir'e ait olduğu iddia edildi. Aynı zamanda Şanlıurfa'daki bir yerel gazetede köşe yazarlığı da yapan Aldülgani Demir, uzun süre Özgür-Eğitim Sen Sendikası'nın da Şanlıurfa İl Temsilciliği görevinde bulunuyordu. Demir, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen atama kararları ile Eskişehir'e Alu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı. 

Birkaç gün sonra takibi bıraktı, merak uyandırdı
Öte yandan, Arçelik'in birkaç gün sonra Aldülgani Demir'in hesabını takip etmeyi bıraktığı görüldü. Arçelik'in takip ettiği tek hesap, yine "arçelikdestek" hesabı oldu. Arçelik'in sosyal medya hesabında ilk defa böyle bir şey görüldüğü ifade edilirken, bu durum merak uyandırdı. 

Abdülgani Demir kimdir? 
1970 Mardin İlinin Savur İlçesine bağlı Armutalan Köyü doğumlu olan Aldülgani Demir, Batman’da Kıbrıs Şehitleri İlkokulu, 19 Mayıs Ortaokulu ve Endüstri Meslek Lisesi Kimya bölümünü bitirdi. 1993-1997 yılları arasında Dicle Üniversitesi Siirt Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 1997-2020 yılları arasında Şanlıurfa İlinde Sınıf Öğretmeni, Bilgisayar Formatörü,Bilgisayar İl Koordinatörü, Müdür Yardımcısı ve Okul Müdürü olarak görev yaptı. Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji ve Tarih bölümlerini bitirdi. Şanlıurfa'da uzun süredir Özgür Eğitim Sen İl Temsilcisi olarak da görev yapan Aldülgani Demir'in, Şanlıurfa'daki bir yerel gazetede de köşe yazıları yazdığı öğrenildi.