Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) yönetiminde görev değişimi yaşandı...

SODİGEM kurulduğundan bu yana merkezin müdürlüğünü yapan Prof.Dr. Levent Eraslan'ın yerine, Rektör Prof.Dr. Fuat Erdal tarafından Doç.Dr. Yusuf Levent Şahin'in atandığı öğrenildi.

Doç.Dr. Yusuf Levent Şahin kimdir?

Yusuf Levent Şahin, 1981 yılında Malatya’da doğdu. İlköğrenimini Malatya’da, ortaöğrenimini Eskişehir’de bitirdikten sonra 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünü tamamladı. 2005 yılında Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği-Bilişim Programında yüksek lisans yaptı.

Doktora derecesini  2011 yılında Anadolu Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Programından aldı.

Lisans öğrenimini tamamladığı 2002 yılında Eskişehir Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulunda Bilgisayar Öğretmeni olarak görev yapmaya başladı. 2006 yılında Anadolu Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümüne Araştırma Görevlisi olarak geçti.  2012 yılında Doçent olan Şahin, Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapıyor.