Eskişehir İnternet Gazetecileri Cemiyeti (ESİGC) Başkanı İbrahim Gültekin Ramazan ayı mesajı şu şekilde;

İslam Alemi için en önemli aylardan biri olan Ramazan Ayı başlıyor. Camiilerde Korona virüs tedbirleri kapsamında teravi namazı kılınamayacak  olsa da bugün ilk teravi namazı kılınacak. Bu gece ilk oruç için sahura kalkılacak. 
Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Gültekin Ramazan Ayı'nın başlaması nedeniyle mesaj yayımladı. 
Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Gültekin: " Ramazan Ayı tüm Müslüman alemi için kıymetli bir ay. Geçen yıl olduğu gibi bu güzel ayı Korona virüs gölgesinde idrak edeceğiz ama tüm olumsuzluklara rağmen Ramazan Ayı'nın berekti ile geleceğine inanıyorum" Dedi.
Mesajında kardeşlik vurgusu yapan Gültekin:" Ramazan Ayı Kardeşlik, dostluk ve paylaşmak demektir. Kalabalık iftar sofraları kuramayacağız ama bu paylaşmamız için bir engel değildir. Bizim inacımızda ve âdetlerimizde paylaşmak önemli bir yer tutuyor. Bu yıl da her zamanki gibi paylaşamanın mutluluğunu hep beraber yaşayalım" İfadelerine yer verdi.
Ramazan Ayı'nın başlaması nedeniyle yayımladığı mesajın sonunda ise Gültekin:" Olağanüstü bir süreçten geçiyoruz. Bu zor zamanları ancak birbirimize destek olarak üstesinden gelebiliriz. Mübarek Ramazan Ayı tüm müslümanlar için hayırlara vesile olsun tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek olsun" dedi.