Tasarım Beceri Atölyeleri çerçevesinde okullarda yapılacak Bilim ve Teknoloji Çalıştayı faaliyetlerini planlamak üzere Bakanlık yetkilileri ve il millî eğitim müdürlerinin katılımlarıyla 10-11 Haziran 2021 tarihleri arasında ilimizde düzenlenecek çalıştayın açılışı gerçekleştirildi.

Çalıştayın açılışına Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Prof. Dr. Adnan Boyacı, Ortaöğretim Genel Müdürü Cengiz Mete, Temel Eğitim Genel Müdürü Doç. Dr. Cem Gençoğlu, Personel Genel Müdürü Ömer İnan, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Yusuf Büyük, daire başkanları, bakanlık yetkilileri, Antalya, Adana, Gaziantep, Kocaeli, Kayseri, Aydın, Eskişehir, Mardin, Trabzon, Ordu, Osmaniye, Sivas, Aksaray, Düzce, Uşak, Niğde, Kırklareli, Bitlis, Siirt, Nevşehir, Kars ve Sinop İl Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

İl Müdürleri ile bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyetlerini dile getiren Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran konuşmasında; “Eskişehir’de olmaktan, yine sizlerle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Sayın Bakanımız ve Bakanlığım adına hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.
Değerli konukları Eskişehir’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz, düzenlenecek çalıştayın sonuçlarının ülkemize hayırlı olması dileklerini iletti.
Çalıştay, genel müdürlerin sunumları ile devam etti.