Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde gece boyunca tramvaylar ve otobüslerle ring seferleri gerçekleştirileceği, ayrıca aynı gün cadde otoparklarının da tüm vatandaşlara ücretsiz olacağı açıklandı. 

Eskişehir Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Vilayet Meydanı’nda gerçekleştirilecek etkinlikler için Büyükşehir Belediyesi tarafından gece boyunca tramvay ve otobüsler ring seferleri gerçekleştireceği, otobüslerin Alaaddin Parkı’ndan kalkacağı ve 3 ayrı güzergah ile kent genelinde ring seferi yapılacağı ifade edildi.  Yetkililer, araçların 00.30 ile 05.00 saatleri arasında 3 ayrı güzergahta hizmet vereceğini belirtti. Aynı gece tramvayların da 02.00’a kadar çalışacağını belirten yetkililer, vatandaşların otobüs ringlerinin detaylı bilgisine www.eskisehir.bel.tr üzerinden ulaşabileceğini ifade ettiler.

Cadde otoparkları ücretsiz 

Açıklamada ayrıca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi, Şair Fuzuli Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Fabrikalar Caddesi üzerindeki park alanları ve Hava Şehitliği yanındaki açık otoparkın 15 Temmuz Çarşamba günü ücretsiz olacağını belirtildi.