TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Eskişehir ilk kura çekimi canlı yayınla Çifteler ilçesinde yapılacak 205 konut için gerçekleştirildi... Çifteler TOKİ kura sonuçları belli oldu... EskisehirHaber.com'un da canlı yayınladığı kura çekiminde ilk talihli için kurayı AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr Emine Nur Günay çekti. 

TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Çifteler ilçesinde yapımına başlanacak TOKİ konutları için Ankara TOKİ Genel Müdürlüğü’nde kura çekimi gerçekleşti. Kura çekimine AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay da katıldı. Günay, sosyal konut projesinden Eskişehir ilçelerinin daha yüksek sayılarda yararlanabilmesi için girişimlerde bulunmuş, bu girişimler sonucunda Eskişehirin sosyal konut projesinden daha fazla sayılarla yararlanacağı müjdesini Eskişehirlilere vermişti. 

GÜNAY: ŞEHRİMİZE, İLÇELERİMİZE YATIRIMLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Günay kura çekimleri sonrası yaptığı açıklamada Eskişehir dış ilçelerimizin konut ihtiyacının önemli bir bölümünü karşılayacak bu proje hemşerilerim için çok değerli. Şehrin milletvekili olarak devletimizin kaynaklarının en etkin kullanımı için çalışmalar yürüttüm, yerel ihtiyaçları ilettim ve takip ettim. Bugün benim için çok mutlu bir gün, emeklerimizin sonucunu aldığımız bir gün. Burada noter huzurunda canlı yayında ilk kura çekimlerini yaparken hemşerilerim kadar heyecanlandım. 100 Bin Sosyal Konut Projesi ile vatandaşlarımızın hayatına dokunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, desteklerinden ötürü Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve TOKİ Başanımız Sayın Öner Bulut’a hemşerilerim ve ilçelerim adına teşekkür ediyorum. Bu projeden yararlanan hemşerilerimiz adına gerçekten  çok mutluyum. Şehrimize, ilçelerimize yatırımlar kazandırmaya, hemşerilerimizi hizmetle buluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

İşte kurada seçilen hak sahiplerinin listesi 

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık da kura öncesi EskisehirHaber.com'a açıklamada bulunmuştu... 

TOKİ kura heyecanı Çifteler'le başlıyor... Kadir Bıyık: 100 konuttu 205'e çıkardık