Açılış töreninde konuşan Eldem Ticaret Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Eldem, “Bu mağazamız Hamamyolu’nda 15 yıldır faaliyet gösteriyor. BOSCH Global Konsept ile tekrar hizmete açtık. Yeni hizmet ile müşterilerimiz mağazamızda beyaz eşya ve çeşitli ev aletlerini deneyebiliyor. İçeride canlı mutfak alanımız,  Home Connect dediğimiz BOSCH patentli ürünlerimiz telefon ile kontrol edilebilen ürünler mağazada müşteriler tarafından denenebiliyor” dedi.


Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Yılmaz Büyükerşen, Eldem ailesinin Eskişehir’e ve sanata olan yatırımlarına sahit oluyoruz.

Bol kar elde edilsin istiyorum. Çünkü Eldem’in edeceği her kar Eskişehir’e bir başka hizmet olarak yansıyor" dedi.

Eskişehir  Valisi Ozdemir  Çakacak ise, “Şehrimize istihdam ve katkı kazandıran böyle işletmelerin açılışından gurur duyuyoruz, mutlu ve memnun oluyoruz.

Bunların daha da çoğalmasını istiyoruz” diye konuştu. Eldem Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eldem, “Anadolu’da 2’nci mağazayız.

Bundan sonraki yeniliklerde 1'inci olacağımıza  inanabilirsiniz. Her konuda Eskişehir’de birincilikleri elde etmek için bir uğraş sarf ediyoruz” dedi. Açılış töreni sonrasında davetliler mağazayı gezerek ürünler hakkında bilgi aldılar.