AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehirde AK Partinin tüm dış ilçelerinde kongre çalışmalarını tamamlamalarına ilişkin açıklamada bulundu. Dış İlçelerden Sorumlu Koordinatör Vekil olarak Günay, ‘’Bugün itibariyle Eskişehir AK Parti Teşkilatımız dış ilçeler kongreleri tamamladı. 7 Eylül’de başladık ve 17 Ekim’de 12 dış ilçemiz bu süreci başarı ile tamamladı. Bu süreçte emeği geçen herkese İl Başkanımız Zihni Çalışkan’ın şahsında teşekkür ediyorum, özellikle Teşkilat Başkanımız Adem Kara, Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz ve ekiplerine teşekkür ediyorum. İl Koordinatörümüz Abdullah Güler her aşamasında yanımızda oldu, teşekkür ederiz. İlçelerimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. ’’ şeklinde konuştu.

TÜM KONGRELERDE KURALLARA UYULDU

Prof. Dr. Günay, 12 dış ilçede yapılan tüm kongrelere katılım gösterdi. Prof. Dr. Günay konu ile alakalı, “Bütün dünya çok zor bir süreçten geçiyor. Kongrelerimizi de Covid-19 Pandemisi gölgesinde yapıyoruz. AK Parti olarak kongrelerimizi en kısıtlı katılımcı sayısı ve gerekli önlemler alarak gerçekleştirdik. ‘TAMAM’ dediğimiz Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına çok dikkat ettik. Ancak hayat devam ediyor ve hepimiz sorumlu olduğumuz görevleri dikkatle, kurallara uyarak yapacağız. Herhalde bir süre ‘yeni normal’ bu olacak.”

SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK, ÇÖZÜM ODAKLI OLMALIYIZ

Tüm kongrelerde uluslararası gelişmeler hakkında bilgi veren Günay, genellikle jeostratejik tehditleri, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Günay “Kongreler değişimlerle yenilenme, birikimlerle gelişme dönemidir. Jeostratejik tehditler altında bulunduğumuz bu dönemde tüm enerjimizi çözüm odaklı çalışmaya yönlendireceğiz, Sayın Cumhurbaşkanımıza destek olacağız.  Bizler AK Partinin miras yiyenlerinden değil, mirasına sahip çıkan ve üzerine katma değer koyan kişiler olmalıyız. Hepimiz göreviniz ne olursa olsun her gün ülkem için, şehrim için, ilçelerim için neler yaptım diye sorgulamalı. İlçemden ülkeme, ülkemden bu coğrafyaya açılan o kadar çok kapı, o kadar çok görev ve yol var ki. İşte İnandığın Yolda Yürü” diye yazılan bu sloganımızın altında çok büyük sorumluluklar var çok büyük görevler var. Sayın Cumhurbaşkanımıza sorunları değil, hep birlikte çözümler götürelim. ‘Ben’ değil ‘Biz’ olalım ki hem milletimize olan hem de gönül coğrafyamızdaki sorumluluğumuzu başarılı olarak yerine getirelim, 2023 ve 2024 hedeflerimize odaklanalım. “