Sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen toplantıya üyeler maskeleriyle katılırken, kolonya ve dezenfektanlarını da yanlarında getirmeyi unutmadılar. Yönetim kurulu ve üyelerin hazır bulunduğu toplantıyı, ESİGC Başkanı İbrahim Gültekin, açılış konuşmasıyla başlattı.

Toplantının gündeminde yer alan 2020 yılı çalışma takvimi içinde yapılacaklar, hararetli konuşmalar sonunda belirlendi. 2020 yılı çalışma takvimi içinde yapılacaklar belirlendikten sonra;  kabul edilen projelerin daha sağlıklı yürütülmesi için iş bölümü yapıldı.

Başkan Gültekin toplantının sonunda yaptığı konuşmada: "Verimli bir toplantı gerçekleştirdik, katılan bütün arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Daha önce de online toplantılar yaptık. Ancak hiçbiri yüz yüze toplantının yerini tutamaz. Çok güzel fikirlerle geldiniz, istekle görev aldınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diyerek toplantıyı sonlandırdı.

Toplantının sonunda, toplantıya katılanlar birlikte yemek yiyerek uzun süre sonrasında görüşebilmenin tadını çıkardılar.