Eskişehir - Brüksel arasındaki uçak seferleri pandemi nedeniyle ülke genelinde olduğu gibi durmuştu. Geçtiğimiz günlerde THY'nin gerçekleştirdiği Brüksel - Eskişehir arasındaki ilk seferin ardından, düzenli seferler için de düğmeye basıldı.

Corendon 3 Temmuz'da başlıyor 
Corendon firması bugün Eskişehir - Brüksel arasındaki düzenli seferlerini 3  Temmuz'dan itibaren başlatacağını ve seferlerin haftada iki gün gerçekleşeceğini duyurmuştu. 

TUİFLY bugün seferleri başlattı
EskisehirHaber.com'un edindiği bilgilere göre, TUİfly firması da Eskişehir - Brüksel arasındaki düzenli seferlerine bugün gerçekleşen uçuşla başlıyor. TUİ'nin ilk uçağının bugün Brüksel'den Eskişehir'e Hasan Polatkan Havalimanı'na geleceği öğrenildi. 

TUİfly da haftanın 4 günü uçuş yapacak
TUİfly yetkililerinden alınan bilgilere göre firmanın Eskişehir - Brüksel arasındaki seferleri haftanın dört günü olmak üzere pazartesi, pazar, perşembe ve cuma günleri gerçekleşecek. 

Bugün üç uçuş var
Ayrıca Corendon ve TUİfly'ın dışında, bir turizm firmasının da THY'den kiraladığı uçakla Eskişehir - Brüksel arasındaki seferler düzenlediği belirtildi. TUİ'nin bugün gerçekleşen karşılıklı seferi dışında, Eskişehir - Brüksel arasında bu firmanın da bir sefer yapacağı öğrenildi. Pandemi sürecinde uçuşların durduğu Hasan Polatkan Havalimanı'nda bugün aylar sonra büyük hareketlilik yaşandığı belirtiliyor.