Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin dünkü açıklamasında Kurban Bayramı'nda sadece Asri Mezarlığa gidecek otobüslerin ücretsiz olacağı belirtilmişti. 

EskisehirHaber.com gündeme taşımıştı 

EskisehirHaber.com, Cumhurbaşkanlığı'nın "belediyelerin sağladığı toplu ulaşımın ücretsiz olması" kararı ve diğer şehirlerde alınan kararlar sonrası, Eskişehir'de kafa karışıklığı yaşandığını ve net bir açıklama beklendiğini dünkü özel haberiyle gündeme taşımıştı. 

Büyükşehir açıkladı: Bayramda toplu ulaşım ücretsiz 
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden net açıklama geldi...  Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’nda tramvaylar ve belediye otobüslerinin ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıkladı. Ayrıca cadde üstündeki park alanlarının da ücretsiz olarak hizmet vereceği yinelendi. 

Ama maske ve tedbirlere dikkat! 
Kurban Bayramı boyunca tramvay ve belediyeye ait otobüslerin ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyuran Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara pandemiyi hatırlatarak maske ve fiziksel mesafe konusunda uyarıda bulundu. Ayrıca vatandaşlar bayram boyunca Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi, Şair Fuzuli Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Fabrikalar Caddesi’nin üzerindeki park alanları ve Hava Şehitliği yanındaki açık otoparkı ücretsiz olarak kullanabilecekler. 
 

EskisehirHaber.com'un dünkü haberini aşağıdaki görsele tıklayarak okuyabilirsiniz...