ESKİŞEHİR'DE ÜZEN KADINA ŞİDDET OLAYI; "CAN GÜVENLİĞİM YOK!"

Eskişehir’de Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde yaşayan S.Y. (50), "İ.S. ile 7 ay önce tanıştık. Hiçbir şekilde can güvenliğimiz yok. Bu şahsın en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

"ÜZERİMİZE YÜRÜYEREK YUMRUK VE TEKME ATTI"

Kendisine fiziksel şiddet uygulayan İ.S. ile 7 ay önce tanıştıklarını belirten S.Y. şunları söyledi:

"14 Şubat’ta dini nikâh kıydık ve beraber yaşamaya başladık. Ben kendi evimde iki kızımla birlikte yaşıyordum ama kızlarım şahısı sevmediği, rahatsız olduğu için onlar benim evimde kaldı. Ben o şahısla onun evinde kalmaya başladım. 18 Mart’ta iki kızım yaşadığım eve geldiler akşam. Şahıs alkollüydü. Benim orada kıyafetim yoktu, eve gidip kıyafet almak istediğimi söyledim. İzin vermedi, 'gidemezsin, evden çıkmayacaksın' diye bağırmaya başladı. Büyük kızım, 'sana ne orası annemin evi istediği zaman gelir gider' diye cevap verdi ona. Şahıs bir anda ayağa kalktı ve 'sen kimin köpeğisin, sen karışma o benim karım' diye bağırmaya başladı. Ben o sırada araya girip kızımı uzaklaştırdım. Sonra kızlarıma montlarınızı giyin gidiyoruz dedim ve hazırlandık. O sırada şahıs 'hayır gidemezsin' dedi. Evden çıkmak üzereyken şahıs bir anda üzerimize yumruk ve tekme savurdu.

"CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK"

Kızlarıma tekme atacaktı ki ben ortaya geçtim ve burnuma tekme geldi. Sonra 'burnum kırıldı' diye bağırdım, o hala bize yumruk ve tekme atmaya çalışıyordu. Ağzımdan ve burnumdan kanlar gelince geri çekildim. O bize hakaret etti, 'sizi öldüreceğim' diye tehditler savurdu sonra da kapıyı kapattı. Küçük kızım polisi ararken büyük kızım çamaşırlıktan kıyafetlerimi toplarken şahıs o sırada tekrar çıktı ve büyük kızımın üzerine çamaşırlıkla saldırmak için koştu. Komşular araya girdi. Onu içeriye soktular. Sonra bekçiler geldi ardından da polisler geldi. Karakola gittik ve orada bana mesajlar atmaya başladı. 'Kızlarının aklına uyma, ben seni dövmedim, kızın sana tekme attı' diyerek kızıma iftira attı. Bu şahısın evinde iki silah bulunuyor. Uzaklaştırma kararı aldık ama evimiz yakın. Kendi gelemese de yeğeni olan A. R.K. isimli şahısı benimle muhatap edebilir. Hiçbir şekilde can güvenliğimiz yok. Bu kişinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Sesimiz olun."