Kadınlar sağlıklı yaşam için Büyük Park’ta güne sporla başlıyorlar

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kadınların spor yaparak zinde kalmalarını sağlamak amacıyla ‘Sağlıklı Yaşam İçin Güne Sporla Başlıyoruz’ sloganıyla parklarda ve spor sahalarında aktivitelerini sürdürüyor.

Pandemi sürecinde spor salonlarını kapatmak zorunda kalan ve İnstagram üzerinden canlı yayınlar ile Eskişehirlileri sporla buluşturan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecine girilmesi ve vatandaşlardan gelen talepler ile birlikte geçtiğimiz yaz gerçekleştirdiği spor etkinliklerini bu yaz da farklı parklar ve spor alanlarında sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin uzman spor antrenörleri tarafından yaptırılan spor aktiviteleri Osmangazi Sahası, Kentpark ve Uluönder Parkı’ndan sonra Büyük Park’ta da başladı. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 9.30 ile 10.30 saatleri arasında verilen eğitimlere özellikle kadınlar büyük ilgi gösteriyor.

Pandemi sürecinde spordan uzak kaldıklarını ifade eden kadınlar, sosyal mesafe kuralına uyarak açık havada güne sporla başlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesi’ne etkinlikler için teşekkür ettiler.