Eskişehir Vali Yardımcısı Avşar Aslanbey, öncelikle hepimizin ortak düşüncesi ve ortak kaygısı olan sınır dışı operasyonunda Allahtan güvenlik kuvvetlerimize zaferler nasip etmesini diliyorum. Biliyoruz ki Türk Milleti kendi arasında değişik konularda fikir ayrılıklarına düşse de bu zor zamanlarda güç birliği ve el birliği yapabilen bir milletiz. Dolayısıyla hepimiz bugünlerde bir aradayız. İnşallah hepimizin duasıyla askerimizin de Devletimizin de feraseti ve gücüyle Güneyimize kurulmak istenilen terör koridorunu da çözmüş olarak önümüze bakacağız. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Alpata' nın Opel Peugeot ve Citroen birleşmemesinin açılış töreninde yaptığı konuşma da bu güzel açılışta bugün burada büyük bir mutluluk duyduğumuz bir olaya şahit olurken hepimizin aklının da ülkenin müdafaası için sınırlarımızda savaşan Mehmetçikler olduğunu da hepimiz biliyor ve onları yara bere almadan şehit olmadan vatana dönmelerinin heyecanı ve temennisiyle yaşıyoruz.   


Alpata Şirketler Grubu Başkanı Tuncer Alpata, geçmişi zaferlerle dolu şanlı Türk Ordumuz bugün ülkemizin ve komşu ülkelerimizin barışı için bir harekât içindedir. Allah askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun.

Allah vatanımızı ülkemizi ve bizleri korusu. Onlar için her gün her dakika dua ediyoruz. Gönlümüz kalbimiz onlarla.