‪Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, telekonferans yöntemiyle Eskişehir için bir toplantı düzenledi ve online toplantıda Bakan Karaismailoğlu ve Bakanlık yetkilileri, Vali Özdemir Çakacak, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı, Harun Karacan ve Prof.Dr. Emine Nur Günay ile AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile bir araya geldi. 

Günay: Sorunları ilettik 

Gerçekleşen toplantı sonrasında sosyal medyada bir paylaşımda bulunan Emine Nur Günay, "Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu ile şehrimizin konularını değerlendirdik, sorunları ilettik, karayolları projelerini tekrar gündeme getirdik. Toplantımızın hayırlı sonuçlara vesile olmasını dilerim" dedi. 

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar

Eskişehir'deki projeler konuşuldu 

‪Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da, toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve "Ülkemizin her noktasına, her koşulda hizmet etmek bizim için çok önemli. Aydın, Muğla, Eskişehir ve Mersin heyetleriyle illerimizdeki ulaştırma ve altyapı projelerimizle ilgili istişarelerde bulunduk" dedi.