Eskişehir İl Milli Eğitim Destek Şube Müdürü Naci Keskinkılıç’ın sosyal medyada Atatürk ile ilgili yayın yapan bir sayfanın gönderisine yaptığı yorum AK Partilileri ayağa kaldırdı. Atatürk adı ile yayın yapan sayfada “Kış bitecek yaz gelecek AKP ve korona gidecek ülkeme huzur gelecek İnşallah” yazısı bulanan bir paylaşım yapıldı. Bu paylaşıma “İnşallah” diye yorum yapan Eskişehir İl Milli Eğitim Destek Şube Müdürü Naci Keskinkılıç ise yaptığı yorumla bir skandala imza attı.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan üst düzey bir devlet memurunun iktidar partisi olan AK Parti için yaptığı yorum Eskişehir’de AK Parti teşkilatını ise ayağa kaldırdı.

Gönderinin altına AK Partililerden onlarca yorum geldi ve bu duruma tepkilerini dile getirdiler. Yoğun tepki toplayan yorumun ardından Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’ın açıklaması ise Eskişehirliler tarafından merakla bekleniyor.

Konu hakkında açıklama yapması beklenen Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’ın tutumunun ne olacağı ve söz konusu şube müdürünün görevine devam edip etmeyeceği hususunda en kısa sürede bir gelişme bekleyen Eskişehirliler, sıcak gelişmeleri EskisehirHaber.com’dan takip edecek.