Eskişehir'in Milletvekilleri ve Belediye Başkanları tebrik mesajları paylaştı. Yapılan paylaşımlarda Eskişehir'in Altın Kızı Sümeyye Boyacı'ya övgü dolu sözler yer aldı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan Eskişehir'in gururu Sümeyye Boyacı ile ilgili tebrik mesajı paylaştı. Karacan: " Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası'nda kadınlar 50 metre sırt üstünde yarışan ve dünya 1'incisi olan milli sporcumuz, Eskişehirimizin ve Türkiyemizin gururu Sümeyye Boyacı evladımızı tebrik ediyorum.." İfadelerine paylaşımında yer verdi. 


CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ise tebrik mesajında:   Eskişehir’mizin altın kızı #SümeyyeBoyacı
İtalya’da gerçekleştirilen 2021 World Para Swimming Series yarışlarında 50 metre sırt üstünde Olimpiyat ve Avrupa Şampiyonası’ndaki tüm rakiplerini geçerek birinci sırada yer aldı. 
Sevgili Sümeyye ile gurur duyuyoruz." İfadelerini Kullandı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili  Prof. Dr. Emine Nur Günay tebrik mesajında :"  2021 World Para Swimming Series yarışlarında 50 metre sırt üstünde Olimpiyat ve Avrupa Şampiyonası’nda birinci de ikinci de Türkiye’den" 

Şeklinde ifadelere yer verdi.


 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, tebrik paylaşımında : "  İtalya’da gerçekleştirilen 2021 World Para Swimming Series yarışlarında 50 metre sırt üstünde Olimpiyat ve Avrupa Şampiyonası’ndaki tüm rakiplerini geçerek birinci sırada yer alan sporcumuz Sümeyye Boyacı’yı yürekten kutluyorum Bu şehir seninle gurur duyuyor güzel kızım!"  İfadelerini kullandı. 


Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç da tebrik mesajı yayımladı Ataç: " İtalya’da gerçekleştirilen 2021 Paralimpik Yüzme Dünya Serileri'nde 50 metre sırt üstünde birinci olan, Türkiye'nin ve Eskişehir'in gururu Sümeyye Boyacı’yı yürekten tebrik ediyorum" Şeklinde paylaşımına not düştü.