Gökmeydan Mahallesi Burcum Sokak ve Karanfiller Sokak sakinleri şikayetçi... Sokak lambası bir aydır yapılmadığı için geceleri kapkaranlık oluyor... Güvenlik sorunu var ve bölgedeki kadınlar akşamları korku içinde!

Gökmeydan Mahallesi Burcum Sokak ve Karanfiller Sokak sakinlerinin büyük bir şikayeti var. Bir kadın okuyucumuz gönderdiği video ile bölge sakinlerinin isyanını dile getirdi. Videoyu gönderen okuyucumuz buradaki sokak lambasının 11 Ağustos'tan beri, bir aydan uzun süredir yapılmadığını belirtti ve şu ifadelere yer verdi: "Gökmeydan Mahallesi, Burcum Sokak, Karanfiller Sokak adına atıyorum bu videoyu. Görmüş olduğunuz üzere sokağımız kapkaranlık."

Bir ayı geçti, böyle!


"11 Ağustos'tan beri OEDAŞ'ı defalarca aradık sokak lambasının yapılması için. Ama hiçbir şekilde gelen olmadı. Arızanızı en kısa çözeceğiz gibi dönüşler oluyor, ama bir şey yapılmadı." 

"Kadınlar sokaktan geçemez oldu"


"Bu sokak çok karanlık olduğu için birçok kadın sokaktan geçemez oldu, ana caddeyi kullanmak zorunda kalıyor. Şu anda güvenlik açısından çok büyük sorunlar yaşamaktayız. Apartmanımıza giren çıkan belli olmuyor. Güvenlik kameralarımız  yeterli ışık alamadığı için görüntüler de görünmüyor, k