ESKİŞEHİR İNTERNET GAZETECİLERİ CEMİYETİ'NDEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Gültekin yayınladığı mesajda: "Bütün bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da ailelerimizin, sevdiklerimizin, aziz şehit ailelerimizin, kahraman gazilerimizin; çocuklarımızın, hastalarımızın, dul ve yetimlerimizin, engellilerimizin yanında yer alarak, bu güzel ve değerli günlerde onlarla paylaşım içerisinde olmaya, olabildiğince, devam edeceğiz.

Toplumumuzda, bilhassa da gençlerimizde var olan sorumluluk bilinci, duygusallık, hamiyetperverlik ve fedakârlık mefhumları, bu özel günlerde kendini fazlasıyla hissettirmektedir. Bizlere, bayram olarak ihsan buyrulan bu müstesna zamanların değerini bilen, önem veren; bugün bayram deyip küslüklerini nihayete erdiren, insani duyguların yoğun olarak yaşandığı bir dönem içerisinde bulunmaktayız.

Bu özel günlerin, gelecekte Covit19’u yendiğimiz, sağlıklı günlerin habercisi olmasını diliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize, ilimize barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederken; şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyor ve tüm halkımızın bayramını kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

ESKİŞEHİR HABER  İLE İLGİLİ DİĞER İÇERİKLERİMİZE GÖZ ATIN.
BİZİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
YOUTUBE -> Eskişehir Haber
FACEBOOK -> Eskişehir Haber
INSTAGRAM -> Eskişehir Haber
TWITTER -> Eskişehir Haber