Vali Erol Ayyıldız ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Yunus Emre, Seyyid Battal Gazi, Sücâeddin Velî gibi gönül erlerinin mayalandığı ve Türklerin Anadolu’ya geldikten sonra Osmanlı Devleti’nin temellerinin atıldığı topraklardaki Eskişehir'e gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Vali Ayyıldız, "gönüllerin şehri" olarak nitelendirdiği Eskişehir’e hizmet etmeyi mukaddes bir vazife olarak gördüğünü belirtti. Vali Ayyıldız, doğru haberlerin kamuoyuna ulaşması anlamında medyanın görev ve sorumluluğunun da önemli olduğunu, medya ile iletişimi de çok önemsediğini ifade etti.

Eskişehir İnternet Gazetecileri Cemiyeti (ESİGC) Başkanı İbrahim Gültekin ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Erol Ayyıldız ile Eskişehir ve Eskişehir medyasına ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Eskişehir'deki internet gazeteciliği ve Eskişehir İnternet Gazetecileri Cemiyeti'nin çalışmalarına ilişkin bilgiler aktaran ESİGC Başkanı İbrahim Gültekin, ESİGC olarak Eskişehir’de internet gazeteciliği mesleğini basın meslek ahlakı ve ilkelerine göre yapan gazetecileri bir çatı altında toplamak amacıyla kuruldukların belirterek, "ESİGC ile Eskişehir’de internet medyasını daha ileri noktalara taşımak ve internet gazeteciliğinin doğru algılanması için çalışmalar yapmak amacındayız" dedi. Gültekin ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ayyıldız'a görevinde başarılar diledi.

Editör: İbrahim GÜLTEKİN