Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Ayva, Hamza Tınas, Denetim Kurulu Üyesi Samet Özkaya ve OSB Bölge Müdürü Erhan Tatar; Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü'ne yeni atanan Prof. Dr. Fuat Erdal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarı dileklerini ilettiler. 

Rektörlük toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede Rektör Fuat Erdal, ülkemize hizmet etmek noktasında tüm kurum ve kuruluşlarla istişare içinde olacaklarını belirtti. Rektör Erdal, öğrenci şehri olan Eskişehir’in aynı zamanda bir sanayi şehri olduğunu ve güçlü bir altyapısının bulunduğunu söyledi.

Ziyarete ilişkin EOSB Başkanı Nadir Küpeli de Prof. Dr. Fuat Erdal’a, Eskişehir OSB’nin çalışmaları, Eskişehir Sanayisi ile OSB’nin sanayi potansiyeli ve üretimi hakkında bilgiler verdi. Üniversite-sanayi iş birliği konusuna değinen Başkan Küpeli, “Eskişehir OSB olarak üniversite-sanayi iş birliğini çok önemsiyoruz. Anadolu Üniversitemiz ile Sayın Rektörümüzün de katkılarıyla önümüzdeki dönemde güzel çalışmalara ve yeni iş birliklerine imza atacağımıza inanıyoruz. Birlikte çalışacağımız çok konu var” diye konuştu. Küpeli, Eskişehir sanayisi ve bilim dünyasının öne çıkması konusunda her daim birlikte çalışmak istediklerini dile getirdi. 

Başkan Nadir Küpeli, Eskişehir'in yetiştirdiği değerli bir bilim insanının Eskişehir’in en köklü üniversitesi olan Anadolu Üniversitesine rektör olarak atanmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, Rektör Erdal’a yeni görevinde başarılar diledi. 
 

Editör: İbrahim GÜLTEKİN