Eskişehir Şehir Hastanesi Yeni tip koronavirüs (Covid-19) yoğun bakımında çalışan Ülkü hemşire bu süreçte Aydın Didim’de yaşayan oğlunu aylardır göremiyor. EskisehirHaber.com haber merkezi ile iletişime geçen Ülkü hemşire 18. Doğum gününde yanında olamadığı oğlu için bir video yayınlayıp sürpriz yapmak istedi.

Ülkü hemşire oğlu için çektiği videoda söze şu kelimelerle başladı:

“Canım oğlum seni çok seviyorum. Biliyorsun Eskişehir şehir hastanesi’nde geçici görevlendirme ile çalışıyorum ve yasak olduğu için geliyorum aslında plan yapmıştım 18 yaşında yanında olmayı çok istiyorum ama maalesef şartlar elvermediği için gelemiyorum.Allah devletimize zeval vermesin. Devletimize milletimiz için vatanımız için hizmet veriyoruz biliyorsun kuzum.  18 yaşında yanında olmayı çok istiyorum ama olamıyorum çok üzgünüm. Seni çok seviyorum daha nice güzel yaşlara…”

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadelede en ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarının büyük bir kısmını da hemşireler oluşturuyor. Eskişehir şehir hastanesi Covid-19 servisinde görev alan Ülkü hemşirenin oğlu Kerem için hazırladığı videoyu sizlerle buluşturuyoruz. EskisehirHaber.com ailesi olarak, ülkemizin siz sağlık çalışanlarına minnettar olduğunu bir kez daha hatırlıyor ve teşekkürlerimizi borç biliyoruz.