Eskisehir'in en çok takip edilen ve okunan "Eskisehirsonhaber.com" sitesi kurucusu İbrahim Gültekin, ekibiyle birlikte ETO Başkanı Metin Güler'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette yeni dönemde yapacakları projeleri anlatan Metin Güler, özellikle Fuar ve Kongre Merkezi'nin açılışının Eskişehir'e çok büyük bir katma değer yaratacağını söyledi. Fuar ve Kongre Merkezinin açılışıyla birlikte Eskişehir'de kongre turizminin de canlanacağını belirten Güler, bunun için ETO üyelerine bilinçlendirme toplantıları yapacaklarını söyledi. 



Sohbet sırasında medyanın durumu da değerlendirildi.İnternet haberciliğinin son dönemde yükseldiğini; ancak iyi ve kötü örneklerin birlikte aynı potada yer aldığı söylendi. 
"Eskisehirsonhaber.com" kurucusu İbrahim Gültekin de "Şehrimize yapılan ve yapılacak olan tüm hizmetler ve bu hizmeti yürüten ETO da dahil olmak üzere bütün kurumlar çok önemli. Bir haberci olarak bu hizmetlerin duyurulmasını en hızlı ve doğru biçimde yayınlayarak kentimize,  ekibimizle birlikte hizmet etmekten onur duyuyoruz" dedi.  

Görüşme Ziraat Odası Başkanlarının ziyaretiyle genişleyerek devam etti.