Ziyarette Vali  Erol Ayyıldız Derneklerin bir araya gelerek oluşturmuş oldukları birlikteliğin, bulundukları şehire çok büyük bir katma değer kattığını dile getirdi. İnanıyorum ki Eskişehir için bizim de valilik olarak destekleyeceğimiz çok güzel projeler  ortaya çıkacaktır.
Vali Ayyıldız Dernek Başkanların sorunlarını tek tek dinleyerek sorunların çözümlenmesi noktasında her zaman destek vereceğini söyledi.

Platform Başkanı Ayhan Arslan yapmış olduğu açıklamada Vali Erol Ayyıldız'ın Ziyaretinden son derece mutlu olduğunu dile getirirken, Platform olarak Eskişehirimiz için her alanda en iyiyi planlayarak hayata geçireceğimizin bilinmesini isteriz dedi. 
Platform’da; Muş-Der Başkanı Ayhan Taşçı, Bayburtlular Derneği Başkanı Kıyam Bayram, Samsunlular Dernek Başkanı Fuat Yıllar, Ağrılılar Dernek Başkanı Cemil Nazlı, Kuzey Kafkas Der Başkanı Cihan Ertok, Vanlılar Dernek Başkanı Nihat Baş, Elazığlılar Dernek Başkanı Ramazan Yavuz, Malatyalılar Dernek Başkanı Ali İnan, Diyarbakırlılar Dernek Başkan V. Muhammed Bayır, Anadolu Der.Fed.Bşk. Ahmet Doğanses, Şanlıurfa Dernek Baş. Aziz Karagöz, Konya Kurd Uşağı ve Çev.Köy.Der Bşk. Hüseyin Acar, Siirtliler Der. Başkanı Mübin İnan, Vartolular Der. Bşk. Kasım Karakaş, Erzurumlular Der. Başkanı Muhammet Atik, Mardinliler Dernek Başkan V. Hakan Arat, Gaziantepliler Dernek Başkanı Taner Sayılır, Platform Kültür ve Sanat Birim Başkanı Arzu Yılmaz Dağdemir, Platform Etik Kurul Başkanı Hakim Sir, Platform Denetim Kurulu Başkanı Metin Öztürk, Platform Disiplin kurulu Başkanı Kemal Sayılır, Ardahanlılar Kanaat Önderi Bahattin Çoban, Karslılar Kanaat Önderi Gürbüz Akkol, Bitlisliler Kanaat önderi Hüsamettin İnan gibi değerli Başkanlar ve Kanaat Önderleri bulunmaktadır. Platforma çok daha fazla dernek ve kanaat önderinin katılım göstermesi beklenmektedir.