ESKİŞEHİR HABER - Kurulduğu günden bugüne Eskişehir’de inşaa ettiği markalı konut projeleri ve gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle bölgeye değer katan ve hayata geçirdiği 222 dairelik çevreci ve lüks yaşam projesi Drusilya Evleri’yle bölgenin adeta çehresini değiştiren AYD Yapı, Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Töreninde Eskişehir’de Yılın En Başarılı İnşaat Markası ödülünün sahibi oldu.


Gecede ödülünü alan Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın; ‘’Bu ödülü almaktan dolayı çok mutluyuz. Biz AYD Yapı olarak Eskişehir’de bir çok projeye imza attık. Ama özellikle bir projemizden bahsetmek istiyorum.  Eskişehir’de 2001 yılında Türkiye’de ilk kentsel dönüşüm projesini yapan firmayız. 1 yıl gibi kısa bir sürede 36 daireyi yıkıp 56 daire yaptık ve sahiplerine teslim ettik. Bu projemiz Türkiye’de bir rol model oldu. Bu projeden sonra 50 yıllık eski bir fabrikayı yıkarak Drusilya Evleri projemize başladık. Yine Eskişehir’de pek çok konuda örnek bir proje olan Drusilya Evleri için verdiğimiz bütün sözleri yerine getirdik. Dolayısıyla bu ödülü almak bizim için bir tesadüf olmadı. Bu ödülle pek çok ilklere imza atan firmamızın başarıları Türkiye genelinde tasdik edilmiş oldu. Bu iş ekip işi. Ben de  buradan mühendisimizden mimarımıza, aşçımızdan işçi arkadaşlarımıza kadar tüm ekip arkadaşlarımıza, ortaklarıma ve aileme çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi


İş, sanat ve cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldığı ülkemizin önemli firma ve isimlerinin ödül aldığı Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Töreni’nde Ah Zaman parçasıyla müzik listelerinde üst sıralara çıkan Derya Uluğ, Katakulli parçasıyla büyük beğeni toplayan Ayşe Hatun Önal ve ünlü keman virtüözü Canan Anderson katılımcılara muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattı.