Eskişehir Millet Bahçesi projesinin tamamlanması ile birlikte Eskişehir için büyük bir sosyal alan kazanmış oldu.

Eskişehirlilerin yeni gözdesi

Korona virüsten dolayı getirilen kısıtlamalardan bunalan vatandaş, soluğu Millet Bahçesi’nde alıyor. Havaların soğumasına rağmen aileler, çocuklarıyla iyi vakit geçirmek için ilk tercihlerinden biri Millet Bahçesi oluyor. Millet Bahçesi, sadece aileler için değil, genç yaşlı demeden herkesin keyifli bir vakit geçirmek için uğradıkları adreslerin başında geliyor. Çevre düzenlemesi ile dikkat çeken Millet Bahçesini fotoğraf meraklıları da cazip buluyor.

Millet Bahçesi’nde dikkat çeken detayları

Eskişehir’in en büyük sorunlarından biri de trafik sorunu. Millet Bahçesi’nin altında bulunan geniş otopark bu trafik yükünün hafiflemesini sağlıyor. Yürüyüş yolları özel bir malzemeden yapılmış. Hava şartları ne olursa olsun rahat bir yürüyüş imkânı sağlıyor. Bisiklet sevenlerin de düşünüldüğü Millet Bahçesi geniş bisiklet yollarına sahip. İçerisindeki spor alanları Eskişehirlilerin verimli spor yapmasını sağlıyor. Millet Bahçesi’ndeki kamelyalar şık tasarımı ile konforlu bir dinlenme fırsatı sunuyor. Millet Bahçesi’nde yer alan geniş ve uzun havuz da Millet Bahçesi’ni cazibeli bir alan haline getiriyor. Masa tenisi de oynamak mümkün. Millet Bahçesi’nin tüm bu özellikleri Eskişehir için önemli bir kazanım olduğunu gösteriyor.

“Allah yapandan da yaptırandan da razı olsun”

Millet Bahçesi ile ilgili görüş aldığımız vatandaşların ortak düşüncesi; “Allah yapandan da yaptırandan da razı olsun bu Millet Bahçesi’nde günün yorgunluğunu atıyoruz. Bize bu bahçeyi kazandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyoruz” şeklinde oldu.