Keyif ve neşe içerisinde yemek yemeği özleyenler artık bu özleminize sonlandırabilirsiniz Kozalak Han'a gelin bu özleminize son verin.Lezzetleri ile iddialı Kozalak Han ile ilgili tek pişmanlığınız neden daha önce gelmediğiniz olacak.

Gözünüz için bir şölen mideniz için bir ziyafet sunacak ; Kahvaltı 

Bu sofrada bir kuş sütü eksik! işte bu deyimin tam karşılığını, Kozalak Han'da bulacaksınız. Hiçbir yerde bulamayacağınız bol çeşit ve lezzetli ürünleri ile sunulan serpme kahvaltı için  işte aradığım kahvaltı bu diyeceksiniz. Peynirinden sucuğuna, yumurtasından reçel, bal kaymağına kadar en taze, en özel en yöresel ürünleri ile tam anlamıyla bir sizleri saray sofrasında hissettirecek kahvaltı Kozalak Han'da sizi bekliyor.

Özelikle kendisine has lezzeti damaklarda eşsiz bir tat bırakan Mardin peynirin tadı damağınız silinmeyecek. Bir de sadece Kozalak Han'da bulacağınız özel tarif ile hazırlanan pastırmanın tadına doyamayacaksınız. 



Usta ellerden eşsiz kebap ve ızgara çeşitleri 


Artık nefis bir Adana kebap için Adana'ya, enfes bir urfa kebap için Şanlıurfa gitmeye gerek yok! Belki de Adana da Şanlıurfa da bile böylesini yemendiniz. Dumanı üstünde bir şekilde servis edilen kebapları yerken mest olacaksınız? Eşinizi dostunuz ile gecireceğiniz zaman tam bir lezzet sölenine dönecek.

,

Özel soslar ile hazırlanan tavuk şiş ve diğer ızgara çeşitleri keyifinize keyif katacak.  Bir de çiğer şişi denediniz de vazgeçemeyeceksiniz. Kozalak Han lezzetlerin bir sonu yok! Sadece kebap ve ızgara mı ? Hayır! Hiçbir yerde rastlayamacağınız, pide çeşitleri ve  lahmacunlar sizileri bekliyor. Alanında usta personelini tarafından hazırlanan ürünlerle yemek yemenin hazına varacaksınız. 

Hızlı ve güler yüzlü hizmet! 

Güler yüzlü ve hızlı bir şekilde hizmet veren personeli sayesinde Kozalak Han'da saatlerce masada beklemek yok. Özverili çalışanları sizlere essiz bir hizmet sunuyor. Sorunsuz hizmeti prensip edinen Kozalak Han'da size sadece geçireceğiniz saatlerin tadını çıkarmak kalıyor.

Şömineli özel bölümler ve localarda özel anlarınız daha da özel olacak! 

Eskişehir'de hizmet veren Kozalak Han'ın özellikleri saymakla bitmiyor. Sıkışık bir halde yemek yeme çilesi artık sona erdi.

Sizin konforunuz için tüm detayların düşünüldüğü Kozalak Han'da en özel anlarınız hafızalarınızdan silinmeyecek. Eşiniz dostunuz aileniz ile geçireceğiz zaman sadece size özel olacak.

Sadece sizin hizmetine tahsis edilecek rahat ve ferah localarında kimse sizi rahat etmeyecek.Eşiniz dostunuz ile baş başa özel bir an yaşamak için en doğru adres Kozalak Han. 

Kozalak Han'a çocuklarınız bayılacak! 

Kozalak Han çocuklarınızı da unutmadı. Siz dostlarınız ile semaverde servis edilen çayı yudumlarken doya doya sohbet edeceksiniz!

Çocuklarınız da park alanında neşe içerisnde zaman geçirecek.  


Eşsiz lezzetleri tatmak havuz başında bir başka güzel! 

Kozalak Han'da havuz başında yemek yemenin hazzı bir başka! Özel günlerinizde unutulmayacak bir akşam geçirmek istiyorsanız, Havuz başında ışıl ışıl ışıklar altında muhteşem bir gün geçirebilirsiniz!

Ailelerin gönül rahatlığı tercih edebileceği Kozalakhan'da alkolü içki satışı yapılmıyor

Müşterilerin rahatlığı için tüm detayların düşünüldüğü Kozalakhan'da otopark. Mescit ve bebek bakım odası imkanı mevcuttur .

İşte kusursuz hizmetin Adresi 

Orhangazi mh. Ziraat Cd. no:15 Odunpazarı/Eskişehir
Telefon: (0222) 324 00 22