Tepebaşı Belediyesi, Karayolları tarafından yapılan Yunus Emre Devlet Hastanesi bağlantı yolunun kaldırımlarına belediyenin logosunu işlemesi Tepebaşı Belediyesi'nin reklam mı, hizmetin mi peşinde diye düşündürdü.

HASAN BURGAZ:" PES VALLAHİ"

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz:" Tarz değiştirmişler! Yapmadıkları projelerin önüne tabela koyuyorlardı ancak yeni sistem geliştirmişler. Tepebaşı Belediyesi, Karayolları tarafından yapılan Yunus Emre Devlet Hastanesi bağlantı yolunun kaldırımlarına Belediyenin logosunu işlemiş! Pes vallahi.." İfadelerini kullandı!

TEPEBAŞI BELEDİYESİ BUNU İLK KEZ YAPMIYOR

Karayolları Müdürlüğü tarafından yapılan Yunus Emre Devlet Hastanesi - Çevre Yolu bağlantı yolunun asfalt çalışmaları yapılırken çalışma yapılan yolun üzerine Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yazılı tabelayı koymuştu. Yine Tepebaşı Belediyesi tarafından yapılmayan bir hizmete belediye tarafından yapılmış algısı yaratmaya yönelik olduğu düşünülen bir hamlede bulunmuştu!

HAKAN ÇİZMELİOĞLU TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

8 Mart'ta sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu eleştirilerde bulunmuştu. Hakan Çizmelioğlu: "Sayın Ahmet Ataç, Yunus Emre Devlet Hastanesi - Çevre Yolu bağlantı yolunu yaptığınız için teşekkür ederim.

Yalnız Tepebaşı Belediyesi bu kez ihaleyi Karayoları Genel Müdürlüğüne vermiş.

Her zamanki çalma zihniyeti ile Karayolları Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu hizmeti algı oluşturarak kendi yapıyormuş gibi tabela koymasına artık şaşırmıyoruz.Eee tabi klavuz meselesi. Hocası ne yaparsa öğrenciside aynısını yapıcak.

Yıllardır hükümetimizin şehrimize yaptığı tüm yatırımlara bu senaryoyu oynuyorlar. Ama artık vatandaş herşeyin farkında.

Asıl teşekkürümüz Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'na.

Şehrimizi ziyarete geldiğinde belediyenin yapmadığı YEDH yol sorununu kendisine arz ettik ve vakit kaybetmeden faaliyete geçirdi. Halka hizmet adına ne gerekiyorsa yapılması gerektiğini biz AK Parti Hükümetinden görüyoruz.

Ama nerde bir algı operasyonu yapılacaksa ne hikmetse Cehape de ve belediyelerinde" İfadelerine yer vermişti!