İstanbul'da Tuzla'da Nisan 2020'de yaşanan olayın görüntüleri çok şaşırttı. Otomobilini İstanbul Tuzla'da Hilton Oteli'nin önüne park eden Ertürk Avkıran, daha sonra el frenini çekerek araçtan indi. Ancak araç kendine kendine geriye doğru hareket ederek aniden yola çıktı. 

Trafiğin işlek olduğu caddede birden yola çıkan araç şans eseri başka hiçbir araca çarpmadan durdu... Şaşırtıcı olay an be an güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. 
Otomobilin sahibi Ertürk Avkıran, ucuz atlatılan şaşırtıcı olayla ilgili EskisehirHaber.com'a konuştu. Avkıran, "İstanbul, Tuzla'da Hilton Oteli'nin önüne otomobilimi normal şekilde park etmiştim. El frenini de çekmiştim. Araçtan indikten sonra araç birden kendi kendine hareket etti. Öyle rampa olan bir yer de değildi, ancak birden kendi kendine geri giderek yola çıktı. Allah'tan hiçbir araca veya kimseye çarpmadan yolun ortasında durdu. Bizi de çok şaşırtan bir olaydı. Görüntülerini izleyince de çok şaşırdım. Tek tesellimiz kimsenin yaralanmaması ve bir facia yaşanmaması, neyse ki ucuz atlattık" dedi.