ESKİŞEHİR HABER - Koronavirüsünden korunmaları için evden çıkmaları yasaklanan 65 yaş üstü vatandaşlarımızla ilgili saygısız videolar çekip paylaşanlara tepki yağmaya devam ediyor.  İçişleri Bakanlığı harekete geçti, o videolardan çeken bir kişi de tutuklandı. Kamuoyunda özellikle İhsan amcaya yapılan şaka ve bununla ilgili çekilen video tepki toplamıştı. 

Günay: Şiddetle kınıyorum, vakit sağduyulu, sakin ve saygılı olma vaktidir

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay da yaptığı çağrıda, o videoları çekenlere tepki gösterip, "Büyüklerimizi korumak amacıyla alınan bir önlemi sosyal medya komedisine çeviren, büyüklerimizi rencide eden iki ayaklı virüslerden de bu toplumun kurtulması gerekiyor. Bu tür paylaşımları şiddetle kınıyorum. Vakit sağduyulu olma, sakin ve saygılı olma vaktidir" dedi. 

O saygısız tutuklandı 

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, M.T.E isimli kişinin Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandığı belirtildi. M.T.E'nin videoya çektiği İhsan amca, Bakan Süleyman Soylu ile telefonda görüştü. M.T.E. Ankara İl Emniyet Md. ekiplerince yakalanıp hakkında işlem başlatıldı ve tutuklandı.